fbpx

Coaching

Vet du vad du vill?

Coaching handlar om att fokusera på dina styrkor, din potential och din motivation, och att utifrån det sätta mål och ta dig dit du vill. Jag lyssnar, utmanar och ställer frågor som hjälper dig att ta reda på vad du vill göra och hur du vill ha det. Det är du som gör jobbet, det är du som har svaren – jag hjälper dig att hitta dem.

livscoach - karriärcoach - jobbcoach

Livscoaching & karriärcoaching 
– Att göra medvetna val

Det finns många situationer när coaching hjälper dig att sortera dina tankar och komma fram till vad ditt nästa steg är. Det kan vara att du vill skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, att du vill ta ett helhetsgrepp över din livssituation, att du vill byta jobb, att du vill lära dig hantera stress, eller att du behöver stöd att komma på vad du vill göra. Svaren på vad just du är i behov av och önskar förändra finns hos dig. Jag hjälper dig att hitta svaren genom att lyssna, ställa frågor och utmana dig till nya insikter och perspektiv.

chefscoaching - learutveckling

Chefscoaching
– Individuell ledarutveckling

Chefscoaching är för dig som vill utvecklas som chef och ledare. För att vara en bra ledare behöver du ha god kännedom om dig själv, dina styrkor och svagheter och veta vad du vill. Du behöver kunna leda dig själv. Under coachingen lär du dig att identifiera möjligheter, skapa resultat, förverkliga mål och att uppnå en hållbar förändring.  

Som coach är jag ditt professionella bollplank och jag coachar dig utifrån den situation som du befinner dig i och de utmaningar du själv lyfter. Jag lyssnar och ställer frågor under konfidentiella former, jag utmanar och stöttar dig till nya insikter som hjälper dig att utvecklas både som person och ledare.

Coachingpaket

Standard 3 månader: 6 samtal.
Standard extra 4 månader: 6 samtal + IDI beteendeprofil.
Premium 6 månader: 12 samtal + IDI beteendeprofil + chattid varje vecka.

Coachingpaketen innehåller bland annat samtal om:
– Hur din livssituation ser ut och hur du vill att den ska se ut.
– Vad du lägger din tid på och vad du drömmer om att göra.
– Hur du beskriver dig själv och hur andra upplever dig. 
– Vad du är bra på och vad du gillar att göra. 
– Dina framtidsmål och hur du tar dig dit du vill.

Beteendeprofilen IDI hjälper dig att bättre förstå ditt eget och andras beteende, hur du upplevs och hur du blir bättre på att samspela med andra.

Upplägget anpassas utifrån dina önskemål. Varje samtal är 50 minuter och hålls antingen online, i Stockholm City eller i Järfälla. För hållbar förändring rekommenderas coachingpaket men det går även bra att boka enstaka tillfällen vid behov. 

 

Bra att veta

Jag är certifierad coach på Senior Practitioner nivå enligt EMCC – European Mentoring and Coaching Council.

Coaching i grupp

Vägen till medvetna val 
– upptäck styrkan med coaching och hitta din livsbalans

Med utgångspunkt i dina behov och din potential sätter du dina utvecklingsmål samtidigt som du får ta del av andras erfarenheter och infallsvinklar. Gruppcoachingen utmanar till nya insikter för att komma fram till vad du vill och hur du tar dig mot dina drömmar. Gruppcoaching hålls online.

Kurser för personlig utveckling

Är du intresserad av att dela erfarenheter, lärande och att träna nya beteenden tillsammans med andra? Se mer under kurser

Anna Silbo

Anna Silbo
072 – 44 88 067
anna@livsprio.com
Järfälla Stockholm