fbpx

Kurser

personlig utveckling - självledarskap - stresshantering

Vill du träna personlig utveckling tillsammans med andra?

De kurser som jag valt att erbjuda, har alla en sak gemensamt. De sätter fokus på ditt välmående. En annan gemensam nämnare är att de innehåller mycket träning, konkreta tips och övningar som hjälper dig att fortsätta träna när du kommer hem. För det är med vår inre hälsa precis som med vår fysiska hälsa – vi behöver träna för att hålla oss i form. Och det är extra kul att träna tillsammans med andra!

Lev din fulla potential
– självledarskap för att bli och vara den bästa versionen av just dig

Vill du utveckla ditt självledarskap och bli bättre på att leda både dig själv och andra? Då är det här kursen för dig. Du får lära dig enkla metoder för hur du förbättrar din självbild, ökar din självkännedom och styr din utveckling i den riktning du önskar för att bli och vara ditt bästa jag. 

Vägen till medvetna val 
– kom fram till vad du vill och hitta din livsbalans

Med utgångspunkt i dina behov och din potential sätter du dina utvecklingsmål samtidigt som du får ta del av andras erfarenheter och infallsvinklar. Gruppcoachingen utmanar till nya insikter för att komma fram till vad du vill och hur du tar dig mot dina drömmar.

Lugn i stressen
– skapa ditt inre lugn och bli bättre på att hantera stress

Är du trött på att känna dig stressad? Längtar du efter lugn och balans? Den här kursen ger dig konkreta tips på hur du frigör tid för återhämtning och skapar dig nya rutiner för en bättre livsbalans och ett hållbart liv.

Du som vill veta mer

Vill du veta mer om någon av kurserna eller anmäla dig direkt? Skriv ditt meddelande här

Är du intresserad av fler former av personlig utveckling och känner dig nyfiken på att prova coaching? Mer om coaching

Anna Silbo

Anna Silbo
072 – 44 88 067
anna@livsprio.com
Järfälla Stockholm