fbpx

Om Livsprio

livsprio - välmående - glädje - järfälla

Med fokus på välmående och resultat

Livsprio fokuserar på ökat välmående, både för organisationer och för dig som privatperson, därför att det idag finns ett stort behov av att förebygga och minska psykisk ohälsa.

Jag som har grundat och driver Livsprio heter Anna Silbo. Jag har arbetat många år som organisationskonsult, bland annat med ledarutveckling och teamutveckling, och jag har en master i psykologi.

Genom Livsprio hjälper jag individer, grupper och organisationer att utvecklas framgångsrikt genom att sätta fokus på välmående. Min övertygelse är att alla presterar bättre när de mår bra och att glädje bidrar positivt i samspelet mellan människor.

Livsprio kännetecknas av engagemang, glädje, energi och resultat. Jag har skapat Livsprio för att jag vill göra skillnad. Min vision är att välmående blir vår tids största epidemi. För nu är det dags – alla förtjänar att må bra. Hör av dig så berättar jag mer!

Sagt om Anna

”Tack Anna för skratt, engagemang, kloka tankar, mod och en ljuvlig energi. Du får verkligen saker att hända!”

Anna-Lena, Skillnad

”Att ha Anna som coach har resulterat i att jag har fått en bättre livsbalans. Hon ställer frågor som får mig att tänka till och som får mig att öppna upp och se andra alternativ. ”

Isabell, Järfälla kommun

”Att anlita Anna är en given succé – hon är kunnig, engagerad, strukturerad och har en härlig personlighet.”

Maria, ICA Gruppen

”Anna är en god lyssnare och hittar mina ömma punkter så jag får en bättre förståelse för mig själv. Coachingen har gett mig självinsikt och ett inre lugn.”

Anette, Menigo

”Anna är en riktig stjärna, både i den hon är och det hon gör. Hon är smart, omtänksam, nyfiken, hon ställer utmanande frågor och hon går alltid från ord till handling.”

Emma, ICA Gruppen

”Anna has a special ability to ask the right questions and to show the wider perspective of situations. It is a pleasure to work with her.”

Elena, Another Unicorn

Anna Silbo

Anna Silbo
072 – 44 88 067
anna@livsprio.com
Järfälla Stockholm